zondag 3 november 2013

Zwarte Piet moet blijven, om HUN zakken te vullen!

"Pietitie" pagina op Facebook is de grootste Xtra-Digital reclamebureau stunt! Of, de grootste diefstal en zwendel?! 

Zo'n twee miljoen kaaskoppen en vlaminganten trapten er in. Twee miljoen persoonsgegevens, hun interesses (likes) en wie hun "vrienden" zijn.  
De bedenkers van de pagina, die gasten van reclamebureau Xtra-Digital dus, die net zomin iets met blanke vla, roze pompoenen, groene bananen, of zwarte Pieten -liefde van doen hebben, hebben vast hun handen bijna stuk gewreven!  Daar zullen vast heel wat "witte" of "blonde" rakkers op gedronken zijn. Santé!!!   Want zelfs Albert Hein kreeg met zijn geregistreerde bonuskaart (alweer zo'n 15 jaar geleden) in geen jaar - zo niet jaren - zovele miljoenen PERSOONLIJKE gegevens binnen!  Laat staan in 48 uur.  

Persoonlijk vind ik dat de "Pietitie Facebook PAGINA" bedenkers, die dus héle slimme "witte Pieten" zijn, op de één of de andere manier voor de rechtbank gedaagd zouden moeten worden! Want die "zwarte"of schele of groenend domme "piet" zal ze aan hun commerciële, bruine, onafgeveegde reet roesten als "zij" een paar miljoen verdienen door de stupide massahysterie en hype, net als die slimme hypotheekbank en IceSafe Pieten waarvoor de belastingbetaler miljarden heeft opgehoest!!! 

Grond voor daging : 1. persoonsgegevens verzameld te hebben op oneigenlijke gronden.  Hun doel was helemaal niet "handen af van zwarte piet" zoals door een puber bedacht; nee hun doel was: kijken hoeveel mensen er in zouden trappen en "al hun facebookdata" in onwetendheid aan reclamebureau Xtra Digital cadeau doen waarmee zij hun "zwarte?" zakken kunnen vullen!  Want, wat de "gewone" Facebook gebruiker helemaal niet weet, is dat een PAGINA, dus niet je persoonlijke chit&chat Facebook,  feitelijk een gegevensverzameling (databank) is met héél veel statistisch relevante zaken voor een reclamebureau én uiteraard voor Facebook.com!  Kassa!  Niet alleen maar twee miljoen hits, maar LIKES! en tig duizenden reacties = KASSA!!!  Slapend rijk worden kàn echt als de massa er in trapt!

2. Ondertussen hebben ze ook het slechtste uit mensen weten te ontlokken!  Het aantal rascistische, discriminerende, intimiderende en bedreigende uitspraken en oproepen zijn ON-VOOR-STEL-BAAR!  Een ware verbale kristalnacht! (Zie eerdere blogs met copien van bedreigingingen of op Facebook)

Ik doe "pro-forma" aangifte bij de politie wegens 
a) ernstige bedreigingen en discriminatoire taal (ook strafbaar) van Facebookers, 
b) uitlokking daarvan door Pietitie en 
C) klacht bij Facebook NL wegens het niet stoppen van o.a. doodsbedreigingen.  
Ik "zeg en schrijf" pro-forma, omdat het waarschijnlijk via politie en Facebook aangiftes NU weinig effect zal hebben.  

Maar, met die aangiftes op zak wil ik wel kijken of ik een strafpleiter kan vinden die "de zwarte piet" wil uitdelen!  Want, wie bijna een verbale kristalnacht uitlokt en twee miljoen likes op zak stopt moet niet met zwarte-krokodillen-pieten-tranen aan komen kakken dat dát niet te voorzien was.  Integendeel!  Dat wisten ze maar al te goed! En toen het aansloeg gingen ze nog die zondag bij die vals uitgelokte demonstratie op hé Malieveld in Den Haag dat 16 jarige pubertje nog vragen of ze geld wilde verdienen!!! (*)  
Als een puber een verjaardagsfeestje op Facebook plaatst waardoor een half dorp gesloopt werd, doordat politie niet in staat was om adequaat in te grijpen, wil ik dat best "als onvoorzien" aanmerken.  Maar deze stunt, gecombineerd met het mooie resultaat voor de PVV waarvan zij, Xtra Digital waarschijnlijk wel de nieuwe verkiezingscampagne mogen bedenken, zie ik niet zo onschuldig in. Vooral niet gezien de uitspraken van betrokkenen zoals eerder (en hieronder) vermeld. 
En, wie stout is krijgt de ROE! Oep hun Ollandse blote witte billen nondedju! :D

(*) zie NRC-Next van maandag 23 oktober 2013. Pagina 6 "Voor haar huilende zusje." 

P.S. Na de onvoorstelbaar schandelijke bedreigingen en uitlatingen (ook aan mijn adres) en de aanvankelijk ook door de Burgemeester van Amsterdam weggewuifde klachten, vroeg ik mij werkelijk af wat ik hier na 43 jaar in NL nog deed.  Verzet bieden tegen domme fascistoïde kaaskoppen en vlaminganten die "gratuit" hun persoonlijke gegevens aan een PVV reclamebureau geven???  Dezelfde mensen die die zwarte piet willen handhaven maar de Bijlmer een negorij noemen sinds 1975? 
Oh, nee... Het meerendeel van FAKEbook en Twitter verkrachters vallen onder minderjarige onschuldige kindertjes.... Toch?

P.S. 2.  Door omstandigheden als de "in real life" bedreiging vorige week in plat Haags "Ast ik jouw aléén hier tegenkom, slaat ik jouw morsdood, kankerleier!" heb effe een paar dagen nodig gehad om het bovenstaande en hiernavolgende "Bingo!" blog te schrijven en publiceren. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten